tag:blogger.com,1999:blog-927500796873527106.post3243950193607755724..comments2023-06-11T10:33:38.943+01:00Comments on podniebne korytko: go green!agnieszkenhttp://www.blogger.com/profile/17587898387505280342noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-927500796873527106.post-27573595547173854612013-08-19T19:38:28.836+01:002013-08-19T19:38:28.836+01:00Ja dawniej wszystkie takie warzywa obierałam, ale ...Ja dawniej wszystkie takie warzywa obierałam, ale raz zobaczyłam, że skórka też jadalna i już nie obieram ;) No chyba że z dyni, ona ma twardą skórę. Na pewno będzie się lepiej trzymać.Sylwiahttps://www.blogger.com/profile/13388248828994678357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-927500796873527106.post-65356584340803126562013-08-19T13:41:26.527+01:002013-08-19T13:41:26.527+01:00myślisz Sylwia, że pomogłoby to go utrzymać w cało...myślisz Sylwia, że pomogłoby to go utrzymać w całości łatwiej ? też się nad tym zastanawiałam, tym bardziej,że pierwszy raz był z folii n ablasze, wcześniej zapiekałam go w szkleagnieszkenhttps://www.blogger.com/profile/17587898387505280342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-927500796873527106.post-63088972160763887132013-08-19T09:35:06.492+01:002013-08-19T09:35:06.492+01:00Ja bym nie obierała kabaczka ;)
Jarmuż lubię, ale ...Ja bym nie obierała kabaczka ;)<br />Jarmuż lubię, ale jeszcze nie widziałam na targu...Sylwiahttps://www.blogger.com/profile/13388248828994678357noreply@blogger.com